Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
 Kenniscafé
7 mei 2018
 Thma  
Een nieuw perspectief op de resultaatgerichte bekostiging
maandag 7 mei 2018
Waarom is de resultaatgerichte bekostiging (RGB) in het leven geroepen en waar gaat het in de toekomst naar toe?

Dit zijn vragen die studenten van de opleiding Social Work van Hogeschool Rotterdam in samenwerking met jou graag willen beantwoorden.

Tijdens het interactieve kenniscafé staat Michel de Visser (procesmanager, adviseur en toezichthouder van de resultaatgerichte bekostiging) stil bij het ontstaan van het nieuwe bekostigingsmodel en de doelstellingen en motieven van het werken met RGB. Huibert van Dis (manager Zorg Informatie Inkoopteam Regio West Brabant West) vertelt over de toekomstperspectieven van de RGB. Huibert is ervaringsdeskundige op het gebied van RGB en behandelt actuele knelpunten binnen de wijkteams.

Programma
Tijdens het kenniscafé worden er op interactieve wijze tafelgesprekken gevoerd om met elkaar oplossingsrichtingen te bedenken voor de knelpunten. Na afloop is er tijd voor een hapje, drankje en een babbeltje met elkaar.

Dit kenniscafé is georganiseerd in samenwerking met studenten Sibel Orbay, Christian van Zweden, Marlie Wisse en Jeffrey Warnaar als onderdeel van hun afstudeeronderzoek binnen de wijkteams van de BAR-gemeente. 
 
 

>> AANMELDEN >>

Kenniscafé - Een nieuw perspectief op de resultaatgerichte bekostiging
Datum: maandag 7 mei 2018
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur (inloop: 13.45)
Locatie: Gemeentehuis - Raadzaal 
Adres: Koningsplein 1, 2981 AG Ridderkerk

Voor wie

Iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom; professionals, wijkteammedewerkers, docenten sociaal werk, beleidsambtenaren, medewerkers van het sociaal domein, studenten etc.

 
 

Stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's of geïnteresseerden. Sharing is caring!

 
Over de kenniscafés
Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? Als Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseren we diverse kenniscafés. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.