Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
 Kenniscafé
donderdag 23 mei 2019 
 Thma  
Voorkomen huisuitzetting

De politieke en bestuurlijke aandacht voor het voorkomen van huisuitzettingen is groeiende. Zijn we op goede weg? Gaan we op weg naar nul huisuitzettingen? En op welke wijze kan kunnen woningcorporaties en deurwaarder bijdragen aan het verlagen van het aantal gedwongen huisuitzettingen door huurachterstand?

De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland organiseert samen met de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening van Inholland Rotterdam het kenniscafé Voorkomen huiszettingen. In kenniscafés delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen. In dit kenniscafé gaan we met elkaar in gesprek over wat werkt bij het voorkomen van huisuitzettingen. Centraal staan de bevindingen van twee afstudeeronderzoeken, welke zich richten op interventies van deurwaarders en preventiemaatregelen van woningcorporaties.


Praktische informatie: 

Datum  donderdag 23 mei 2019 
Tijd 15.00 uur tot 17.00 uur. (Inloop vanaf 14.45 uur) 
Locatie Hogeschool Inholland, Rotterdam 
Adres Posthumalaan 90, 3072 AG Rotterdam


Met de aanmeldknop in deze mail kunt u of kan uw collega zich opgeven voor de bijeenkomst. Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Wanneer uw aanmelding wordt geaccepteerd, ontvangt u een bevestiging met specifiekere informatie.

www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl

 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >> 

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? Als Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseren we diverse kenniscafés. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.