Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn

Kenniscafé herinnering

donderdag 23 mei 2019 
 Thma  
Voorkomen huisuitzetting

De politieke en bestuurlijke aandacht voor het voorkomen van huisuitzettingen is groeiende. Zijn we op goede weg? Gaan we op weg naar nul huisuitzettingen? En op welke wijze kunnen woningcorporaties en deurwaarders bijdragen aan het verlagen van het aantal gedwongen huisuitzettingen door huurachterstand?

De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseert samen met de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van Inholland Rotterdam het kenniscafé Voorkomen huisuitzetting.
In dit kenniscafé gaan we met elkaar in gesprek over wat werkt bij het voorkomen van huisuitzettingen. Centraal staan de bevindingen van twee afstudeeronderzoeken, welke zich richten op interventies van deurwaarders en preventiemaatregelen van woningcorporaties.

In de kenniscafés van de Werkplaats delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen.


Praktische informatie: 

Datum  donderdag 23 mei 2019 
Tijd 15.00 uur tot 17.00 uur. (Inloop vanaf 14.45 uur) 
Locatie Hogeschool Inholland, Rotterdam - ruimte 3-114
Adres Posthumalaan 90, 3072 AG Rotterdam


Met de aanmeldknop in deze mail kun je of kan jouw collega zich opgeven voor de bijeenkomst. Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Wanneer jouw aanmelding wordt geaccepteerd, ontvang je een bevestiging.

www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl

 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >> 

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? Als Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseren we diverse kenniscafés. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.