Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
Uitnodiging
Kenniscafé
28 november 2019
 Thma  
Verbondenheid en Veerkracht

Niemand hoeft alleen of eenzaam te blijven. Samen maken we de stad. Samen maken we het verschil in een wijk en in een straat. Er zijn veel betrokken mensen die werken aan verbondenheid en veerkracht in de regio.

Het werkteam Verbondenheid en Veerkracht deelt op 28 november wat zij de afgelopen anderhalf jaar onder de vlag van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid geleerd heeft over het samenwerken aan een wicked problem: het aanpakken van eenzaamheid. Of liever gezegd samenwerking aan verbondenheid en veerkracht om zo de aandacht te geven aan datgene wat we willen dat er groeit.

We nodigen je graag uit voor deze bijeenkomst. Je kunt er tijdens creatieve, inspirerende en prikkelende workshops zelf ervaren wat 'verbondenheid' voor jou kan betekenen als persoon of in je (vrijwilligers)werk.
Laat je tijdens het kenniscafé inspireren tot (nieuwe) acties die het verschil gaan maken en die de stad een beetje mooier, toegankelijker en meer betrokken maakt. 

Het werkteam Verbondenheid en Veerkracht bestaat uit professionals in het sociaal domein, toekomstige professionals (studenten Hogeschool), medewerkers gemeenten en sociale/culturele organisaties en bewoners/cliënten.
 

Praktische informatie: 

Datum  donderdag 28 november 2019
Tijd 15.30 uur tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.15 uur) 
Locatie De Vijf Molens
Adres Nieuwe Damlaan 818 Schiedam - Routebeschrijving
 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >>

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
In de kenniscafés van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.