Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
Nieuwsbrief
Januari 2020
 
Magazine Kenniscafé’s 2019
 

Het kenniscafé is een van de activiteiten van de Werkplaats waar naar oplossingsrichtingen in het sociaal domein gezocht wordt. In een speciaal magazine staan de tien kenniscafés centraal die tussen eind 2018 en eind 2019 zijn georganiseerd. Naast een inhoudelijke introductie op het thema volgt een verslag van de bijeenkomst en reacties hierop van deelnemers.

Lees het magazine >

 
 
Leren met je hart, hoofd en handen
  Op 11 december 2019 vond de inspiratie workshop ‘Van en met elkaar leren’ plaats. De deelnemers van de workshop waren de trainers van het opleidingsbureau MEEK2. De leeropbrengsten van een onderzoek van de Werkplaats over ‘Van en met elkaar leren’ vormden daarbij het uitgangspunt. De workshop combineerde het leren met hart, hoofd en handen.

Lees het verslag >
 
 
De nieuwe werkteams zijn van start!
  De Werkplaats gaat een nieuwe periode in. In 2019 zijn door directe Werkplaats-partners de contouren geschetst voor een nieuw programma en de thema's geformuleerd voor 2020-2022. Momenteel zijn drie werkteams in oprichting om het programma uit te voeren. Zij gaan de komende jaren met de drie thema’s aan de slag in de regio.

Lees verder over de werkteams >
 
 
SAVE THE DATE: Kick-off bijeenkomst 2 april 2020
  Op 2 april luiden we de nieuwe periode 2020-2022 in van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid in. De komende jaren werken de samenwerkende partijen aan drie nieuwe thema's. Op 2 april delen de werkteams hun leervragen en werkwijze en openen ze het gesprek om samen aan de slag te gaan in de regio.

Een uitnodiging en mogelijkheid tot inschrijven volgt. 
 
 
Inspiratie voor leren
De Werkplaats gaat deze maand een nieuwe fase in. Welke inspiratiebronnen kunnen daarbij zoal helpen? Lector Guido Walraven geeft en gaat in zijn nieuwste column in op inspiratiebronnen voor leren van en met elkaar.
 
 
Agenda
2 april 2020 | Startconferentie 
De kick-off bijeenkomst van de nieuwe periode 2020-2022 van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid.
 
 
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.