Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
Uitnodiging
Kenniscafé
31 oktober 2019
 Thma  
Leren van verschillen

Praat jij regelmatig met collega's over waar je energie van krijgt in je werk of juist waar je tegen aanloopt in de waan van de dag? Kun je met een prangende vraag ook terecht bij netwerkpartners of wil je een leerzame ervaring juist graag delen? Wat is het dan fijn als een collega een luisterend oor biedt, je bemoedigend aanspreekt of dat je een goede tip krijgt van een netwerkpartner. Mooi als je zelf even stil kunt staan en ruimte krijgt en neemt om te reflecteren. We leren iedere dag hoe we het beste om kunnen gaan met situaties in ons werk en privé. Maar hoe werkt dat leren nu precies en hoe kan professioneel leren en teamleren helpen ons werk goed te doen en tegelijkertijd met plezier naar het werk te laten gaan?

Ben je benieuwd naar hoe individueel leren jouw als professional kan helpen? Of hoe teamleden meer van elkaar kunnen leren en hoe wijkteams en beleidsafdelingen in het sociaal domein elkaar onderling beter kunnen benutten? Dan mag je dit Kenniscafé over leren van verschillen niet missen. Samen met Wilma Jansen (gemeente Rotterdam), Alissa van Zijl (Erasmus Universiteit) en Elizabeth van Twist (Hogeschool Rotterdam) maak je eigen kennis en ervaring zichtbaar voor anderen. We delen inzichten uit recent onderzoek over leren tussen en van verschillende professionals in een team en gaan in gesprek over inzet van specialistische jeugdhulp in wijkteams.
 

Praktische informatie: 

Datum  donderdag 31 oktober 2019
Tijd 15.00 uur tot 17.00 uur. (inloop vanaf 14.45 uur) 
Locatie Volgt
Adres Volgt
 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >>

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
In de kenniscafés van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: a.keij@hr.nl
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.