Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
Twitter LinkedIn
Nieuwsbrief
10 november 2016
 
Energieke startconferentie
  Ruim 100 enthousiaste deelnemers kwamen bijeen voor de energieke startconferentie van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid. Zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten, onderwijs en inwoner-vertegenwoordigingen bundelen samen hun krachten in deze leerwerkgemeenschap. Op deze manier kunnen professionals van én met elkaar leren. 

>> Werkprogramma werkplaats
>> Presentatie bijeenkomst
>> Foto's bijeenkomst
 
 
 
Werkgroepen aan de slag
l;kl   De eerste bijeenkomsten van de werkgroepen van de werkplaats zijn gestart. Tijdens de bijeenkomsten staan de inhoud, de uitwisseling en het leren van en met elkaar centraal. Maar liefst 26 deelnemers schoven aan, een groep met een grote diversiteit aan leeftijd, achtergrond en ervaring in het sociaal domein. Het filmpje hiernaast is ter inspiratie over het onderwerp 'leren' gemaild in de uitnodiging van de werkgroepen. 

Lees verder over de eerste bijeenkomst
 
 
Even voorstellen 

Met de start van de Werkplaats Sociaal Domein is een aantal nieuwe leden toegevoegd aan het werkteam. De coördinatie van de werkplaats is in handen van Mirjam Karsten en Stephan Steverink. De werkgroepen worden geleid door David ter Avest en Elizabeth van Twist, die allebei eerder actief waren in de Wmo-werkplaats Rotterdam. 

David ter Avest

Mirjam Karsten

Stephan Steverink

Elizabeth van Twist

Contactgegevens & meer informatie 

 
 
Meer nieuws
  Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is één van de 14 werkplaatsen in Nederland. De werkplaatsen werken samen op verschillende terreinen en thema‚Äôs. Onlangs verscheen het boek 'Tussen regels en vertrouwen. Veranderende sociale rollen in de verzorgingsstaat', een samenwerking van Werkplaatsen Sociaal Domein Noord-Brabant Fontys, Zuyd en Zwolle.


Lees verder over de samenwerking
 
 
 
 
 
Agenda 
17 nov 16Integraal samenwerken: vraagstukken én oplossingen | Kennisnet Jeugd 
12 dec 16Rotterdams Kennisfestival | Met workshop door Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid
18 mei 17 | SAVE THE DATE | Werkconferentie Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: d.j.ter.avest@hr.nl
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.