Werkplaatsen sociaal domein
Lees online  |  Doorsturen
Werkplaatsen sociaal domein
  Twitter LinkedIn   
Uitnodiging
Kenniscafé
18 februari 2021
 Thma  
Passende ondersteuning bij schuldhulpverlening vraagt een duidelijke toegang.
Wat vind jij?

Krijgt de professional met brede financiële en juridische expertise wel genoeg ruimte om die expertise daadwerkelijk in te zetten? Is de samenwerking met de sociaal professional wel op het juiste moment en efficiënt?
 
In dit kenniscafé laat het Rotterdams Wijktheater ons ervaren hoe het is om iemand te zijn met schuldenproblematiek, vertelt MEE+Vivenz en een consulente uit Dordrecht van de sociale dienst over het effect van een open ontmoetingsruimte op de toegankelijkheid naar schuldhulpverlening. 
We delen inzichten vanuit het onderzoeksperspectief hierover waarna Jorien van Dam en Freek de Jong van Bureau Frontline ons mee concrete verhalen vertellen uit de praktijk.

Denk jij ook dat betere ondersteuning zit in veranderingen in ruimte en kaders? Of vind je dat juist helemaal niet? Deel je ervaringen en kennis en draag een steentje bij aan het experiment van het werkteam Armoede en Schulden om verloketting aan te pakken.

Meld je aan voor dit online kenniscafé op donderdagmiddag 18 februari van 12.30-14.30u. Het verdere programma volgt zo snel mogelijk. Je bent meteen getuige van de uitreiking van het boek ‘Armoede en bestaansonzekerheid’ aan wethouder Grauss.
 

Praktische informatie: 

Datum  donderdag 18 februari 2021
Tijd 12.30 uur tot 14.30 uur (inloop vanaf 12.15 uur) 
Locatie Online 
Na aanmelding ontvangt u een paar dagen voor het kenniscafé een link waarmee u toegang krijgt tot de online bijeenkomst.
 
 

>> AANMELDEN kan via deze link >>

Sharing is caring, stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.


 
Over de kenniscafés
In de kenniscafés van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid delen we kennis, vragen en ervaringen en zoeken we samen naar nieuwe oplossingsrichtingen. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
www.werkplaatssociaaldomeinzhz.nl
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.