Zet de datum in je agenda
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hogeschool Rotterdam
afmelden |  online versie
 
Save the date
Symposium Kairos in de klas 
22 maart 13 - 17 uur
Hogeschool Rotterdam
 
Hogeschool Rotterdam
Tijdens het symposium 'Kairos in de klas' presenteren Monique van den Heuvel en Mieke de Wit hun gelijknamige boek.
Op het symposium heb je de gelegenheid allerhande workshops te volgen, te spelen met pedagogiek en het te hebben waar het in het onderwijs over zou moeten gaan.

Kairos is de personificatie van het geschikte moment, het moment dat ertoe doet. Kairos verschijnt als een les op rolletjes loopt, als jouw ritme met dat van je leerlingen samenvalt, als je jezelf verbaast over de treffende voorbeelden die je opeens uit je mouw weet te schudden, als de leerlingen na de les blijven hangen, omdat ze niet weg willen uit de sfeer. Kairos verschijnt en je weet: ‘Hiervoor ben ik het onderwijs in gegaan.

Kairos kan toevallig langs komen fladderen. De opzet van het boek en het symposium is om het toeval een handje te helpen.

Tijdens het symposium kun je het boek aanschaffen of je kunt je voorinschrijven via onderstaande button. Het boek Kairos in de klas staat vol pedagogiek met hart, hoofd, handen en voeten voor leraren (in opleiding). Een praktijkboek waarin we de pedagogische literatuur uit de kast en in de klas brengen, met altijd de leraar en haar onderwijspraktijk als uitgangspunt.
"Een geheel nieuw pedagogiekboek, waarin het engagement van de leraar centraal staat."
Wouter Pols, voormalig lerarenopleider Hogeschool Rotterdam

"Praktisch en uitnodigend geschreven. Mooi! Ik denk dat het heel bruikbaar is voor leraren (in opleiding)."
Rob Martens, hoogleraar onderwijswetenschappen

Ja, ik wil het boek Kairos in de klas >
Hogeschool Rotterdam
Blaak 555
3011 GB Rotterdam
010 - 794 54 18
okc-secretariaat@hr.nl
Volg ons:
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Deze nieuwsbrief is uiterst zorgvuldig samengesteld. Hogeschool Rotterdam gaat vertrouwelijk om met alle persoonlijke informatie. © 2022 Hogeschool Rotterdam.