‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hogeschool Rotterdam
afmelden |  online versie
 
Projectnieuws
Projectnieuws Samen Groeien 010
Januari 2023
 
Hogeschool Rotterdam
In deze editie blikken we terug op de hoogtepunten van vorig jaar
Succesvolle eerste netwerkbijeenkomst Samen Groeien 010 in Delfshaven >
Het ervaringsverhaal van Lisaura >
Welke zorg en ondersteuning is er beschikbaar in de eerste 100 + 1000 dagen? >
Samen Groeien 010 op LinkedIn: Volg ons!  >
Succesvolle eerste netwerkbijeenkomst Samen Groeien 010 in Delfshaven 
Op 5 december 2022 was de eerste Samen Groeien 010-netwerkbijeenkomst. Twintig zorg- en hulpverleners van zeven verschillende organisaties uit de geboortezorg, jeugdgezondheidszorg en de hulpverlening kwamen bij elkaar in het Centrum van Jeugd en Gezin in Delfshaven. We maakten met veel enthousiasme kennis en bespraken hoe we nog beter kunnen samenwerken met elkaar en met (aanstaande) ouders. Ook bespraken we de kansen voor verbetering van de zorg- en hulpverlening rond de eerste 100 + 1000 dagen. In dit voorjaar komen we opnieuw bij elkaar om het gesprek over deze thema’s te vervolgen. Werk je in Delfshaven en wil je meedoen? Mail dan naar samengroeien010@erasmusmc.nl.
Het ervaringsverhaal van Lisaura 
Lisaura, lid van het Samen Groeien 010-ouderpanel, vertelde afgelopen jaar in dit filmpje haar ervaringsverhaal. Zo vertelde zij openhartig over haar fijne en minder fijne ervaringen met de zorg- en hulpverlening rondom haar zwangerschap. Nogmaals veel dank Lisaura! Ervaringen van (aanstaande) ouders kunnen goed gebruikt worden in de gesprekken met zorg- en hulpverleners over verbetermogelijkheden tijdens de eerste 100 + 1000 dagen. Wil je je ervaring ook delen of wil je deelnemen aan het ouderpanel van Samen Groeien 010? Neem dan contact op met samengroeien010@erasmusmc.nl.
Welke zorg en ondersteuning is er beschikbaar in de eerste 100 + 1000 dagen?

Ken jij alle zorg- en hulpverleners die actief zijn tijdens de eerste 100 + 1000 dagen? Weet je wat andere organisaties in deze periode doen? Merk jij soms ook dat de financiële en juridische kaders van organisaties de samenwerking bemoeilijken? Samen Groeien 010 maakte een overzicht om hier meer inzicht in te geven. De infosheet vind je hier. Vragen of meer weten? Neem dan contact op via samengroeien010@erasmusmc.nl.

Samen Groeien 010 op LinkedIn: Volg ons! 

Het afgelopen jaar lanceerden we ook onze LinkedIn-pagina! Op de Samen Groeien 010 LinkedIn-pagina vind je de meest recente ontwikkelingen over het project. Ook publiceren we hier algemene informatie over de eerste 100 + 1000 dagen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en geïnformeerd blijven over de beschikbare tools of verbeteringen van zorg- en hulpverlening in de praktijk? Volg ons op LinkedIn.

                         
                        
               
Hogeschool Rotterdam
Kenniscentrum Zorginnovatie
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
010 - 794 53 42
kenniscentrumzorginnovatie@hr.nl
Volg ons:
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Deze nieuwsbrief is uiterst zorgvuldig samengesteld. Hogeschool Rotterdam gaat vertrouwelijk om met alle persoonlijke informatie. © 2023 Hogeschool Rotterdam.