Save the date 15 mei 202
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Werkplaatsen sociaal domein
Lees online

Werkplaatsen sociaal domein
     TwitterLinkedIn  
Save the Date
15 mei 2023
 
De frisse blik van ervaringsdeskundigheid. Gebruik jij die al?

Dit keer staat het Kenniscafé in het teken van het belang van ervaringsdeskundigheid. Vooral bij het contact in de praktijk met mensen die in (verborgen) armoede leven. Maar ook mensen die het risico lopen om in armoede of schulden terecht te komen. Hoe maak je op een outreachende manier contact met hen? Wat is hierbij de meerwaarde van de ervaringsdeskundige blik?

In dit Kenniscafé gaan we op interactieve wijze verschrikkelijk mooie ervaringsverhalen en elkaars (nieuwe) praktijkinzichten delen. De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseert dit Kenniscafé samen met Boy Zandbergen en Dennis van Eck van Onzichtbaar Rotterdam en Catelijne Akkermans van Werkplaats Sociaal Domein Den Haag en Leiden ('lectoraat Sociale Innovatie en Ondernemerschap van Hogeschool Leiden').

De laatste hand wordt op dit moment aan het programma gelegd. Hierover informeren wij je komende periode via de mail en online.

Reserveer maandagmiddag 15 mei a.s. alvast in je agenda!
Meld je hier aan.
 
Praktische informatie

Datum Maandag 15 mei 2023 
Tijd  15:00 - 17:00 uur 
Locatie
 

Hogeschool Rotterdam
Ingang laagbouw | Museumpark 40 | 3015 CX  Rotterdam
 
Atrium | begane grond
 

MELD JE HIER AAN

Sharing is caring, stuur deze save the date gerust door naar collega's en andere geïnteresseerden.
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is het regionale samenwerkingsverband, waarin verschillende partners samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken.De Werkplaatsen Sociaal Domein worden mogelijk gemaakt door financiering van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.