Ben je er ook bij?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hogeschool Rotterdam
afmelden |  online versie
 
Uitnodiging

UITNODIGING
Pizza festival
Opleiding logopedie en lectoraat Zorg voor Communicatie


Donderdag 1 februari 2024 | 16:00-20:00 uur 

 
 
Een logopedist ondersteunt individuen en hun naasten om mee kunnen praten in de samenleving en bevordert hiermee gezondheid en welzijn. Bij de opleiding logopedie aan Hogeschool Rotterdam werken docenten, studenten en onderzoekers nauw samen aan de toekomst van de logopedie en zetten daarmee zorg voor communicatie op de kaart.


Hierbij nodigen we logopedisten uit om zich samen met hun (eventuele) stagiaire te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen in de zorg voor communicatie. Werk mee aan de logopedist van de toekomst!


Programma
16:00-17:30 uur  Voorgerecht: communicatieve toegankelijkheid
Workshops door docent-onderzoekers van het lectoraat zorg voor communicatie. Onderwerpen: Meertalig inter-acteren, communicatiepartnertraining Con-tAct bij afasie. Tenslotte wordt stilgestaan bij het koppelen van deze inzichten aan de eigen dagelijkse logopedische praktijk.

17:30-18:00
uur
Hoofdgerecht: pizza
Onder het genot van een lekkere pizza ontmoet je collega's, docenten en onderzoekers van de opleiding logopedie en het Lectoraat Zorg voor Communicatie. 

18:00-20:00 uur  Dessert: blik op de toekomstige logopedist
Workshops over het huidige onderwijs aan studenten logopedie. Samen met het werkveld leiden we onze toekomstige collega's op. In het laatste jaar van de opleiding zetten studenten belangrijke stappen richting zelfstandigheid, die uiteindelijk leiden tot een startbekwame logopedist. Voor de ene student een gemakkelijk recept, voor de andere student (kook)kunsten die nog veel aandacht en tijd nodig hebben.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden bespreken we casuïstiek rondom de begeleiding van studenten. Op deze manier krijgen deelnemers de nieuwste inzichten mee, die in onze opleiding worden toegepast.
Kom je naar het festival?
Deelname is kosteloos. Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging. Accreditatie voor deze bijeenkomst wordt aangevraagd bij Stadap.

De uiterste aanmelddatum is 25 januari.
Ja, ik meld mij aan! >

Praktische informatie
Donderdag 1 februari 2024
16:00-20:00 uur
Rochussenstraat 198, tweede verdieping (zie routebeschrijving)
Met vriendelijke groet,

Karin Neijenhuis, lector Zorg voor Communicatie
Martine Grinwis en Stella van Daal, stageteam opleiding logopedie

Voor meer informatie over het lectoraat, zie hier 
Voor meer informatie over de opleiding logopedie, zie hier 

Hogeschool Rotterdam
Kenniscentrum Zorginnovatie
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
010 - 794 53 42
KenniscentrumZorginnovatie@hr.nl
Volg ons:
 
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Deze nieuwsbrief is uiterst zorgvuldig samengesteld. Hogeschool Rotterdam gaat vertrouwelijk om met alle persoonlijke informatie. © 2024 Hogeschool Rotterdam.